HAARLEM

Verhuurmakelaar

Bij VerhuurmakelaarAmsterdam.com hebben wij ons gespecialiseerd in het verhuren van woningen en (high level) appartementen in Haarlem. Onze ruime ervaring in het commerciële gedeelte van het vastgoed stelt ons in staat om een professionele werkwijze te hanteren en u het juiste advies te geven bij het verhuren van elk object.

Woning verhuren Haarlem

Wij begrijpen dat elke woning en elk appartement uniek is en daarom zorgen wij voor een persoonlijke benadering waarbij wij uw wensen en behoeften als eigenaar voorop stellen. Onze professionele werkwijze omvat onder andere het opstellen van een op maat gemaakt huurcontract, het maken van professionele foto's en het adverteren van uw woning op de juiste kanalen om zo de juiste huurders aan te trekken. Daarnaast bieden wij u het juiste advies over de huurprijs en de optimale verhuurstrategie voor uw woning of appartement. Of u nu een woning heeft in het centrum van Haarlem of een high level appartement aan de grachten, wij hebben de expertise en kennis om uw object snel en efficiënt te verhuren voor een maximaal rendement.

Vastgoedbeheer in Haarlem

Onze beheer services omvatten onder andere het oplossen van calamiteiten, zoals lekkages en storingen, het innen van huurgelden en het optreden als aanspreekpunt tussen u en de huurder. Wij zorgen ervoor dat huurders tevreden zijn. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen en zorgen voor een transparante communicatie gedurende het hele beheerproces.

Bekend van:
Verhuurmakelaar Haarlem

Werkwijze als verhuurmakelaar Haarlem

Kennismaking

Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke kennismaking. Wij zullen uw woning inspecteren en bespreken gezamenlijk uw wensen, hierbij kunt u denken aan o.a. de huurprijs,

Woningverhuur

Na akkoord beginnen wij met de verhuur van uw woning en zorgen dat deze wordt verhuurd onder de beste voorwaarden. Wij maken professionele foto's en adverteren uw woning on- en offline.

Huurovereenkomst

Uiteraard bespreken wij met u bespreken welk type huurcontract het beste past bij uw situatie. Wij bieden verschillende huurcontracten aan, waaronder tijdelijke en onbepaalde huurcontracten,

Sleuteloverdracht

Na uw bevestiging van het huurcontract, starten wij het digitale teken proces. Als ook de betaling in orde is gemaakt verzorgen wij de overdracht en wordt er overdrachtsrapport opgesteld.

Verhuurmakelaar Haarlem?

Bij VerhuurmakelaarAmsterdam.com kunt u rekenen op professionele en transparante communicatie gedurende het gehele verhuurproces. Na een kennismakingsgesprek zullen wij u een vrijblijvend advies geven over de huurprijs en hoe u uw woning kunt optimaliseren voor verhuur. Wanneer u akkoord met onze offerte. zullen wij onze professionele fotograaf inschakelen om foto's te maken van uw woning welke gebruikt wordt voor de online presentatie op o.a. Funda en Pararius, zodat uw woning onder de aandacht wordt gebracht bij potentiële huurders.

Zodra wij de juiste kandidaat hebben gevonden, zullen wij een gepast huurcontract opstellen. Uiteraard voldoet het contract aan alle wettelijke eisen en is het op maat gemaakt naar uw wensen als eigenaar. Na ondertekening, goedkeuring en betaling van de huurgelden, zullen wij een inspectierapport opstellen. Het rapport beschrijft de huidige staat van de woning en kan gebruikt worden als referentiepunt voor eventuele geschillen en/of onduidelijkheden in de toekomst.

Contact

Afspreken voor een kop koffie? 

Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen contact op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.

Dank voor uw bericht! 
Wij komen er snel bij u op terug.
Met vriendelijke groet,
Team Verhuurmakelaar Amsterdam
Oops! Something went wrong while submitting the form.
view of muntplein in Amsterdam, muntkerk and renovations at the street, blue sky